Tevékenység

Szeretné, ha a konyhája nem csak egyszerűen munkahely lenne, hanem nap, mint nap élményt jelentene? Ha minden megfelelne benne az Ön igényeinek, kívánságainak? De nincs elég ideje elképzeléseinek megvalósítására, vagy nem tudja, hogyan fogjon hozzá?

A Teco-Gastro az Önnek megfelelő partner. Rendelkezésére állok, bármely szakaszában is jár a projektje: a vendéglátó egység rendszerének átfogó tervezésétől a szükség szerinti tanácsadáson át a projekt optimális mértékű felügyeletéig, mindig az Ön kívánsága szerint.

Sokéves szakmai háttérrel rendelkező tervezőként támogatom a tapasztalatot, a minőségi munkát, az ötletfejlesztést és a korszerű kivitelezést.


Professzionális konyhákat tervezek, közismert ügyfeleim széles körérének.

Referenciák


Az iroda tervezőjeként kiemelt figyelmet szentelek a projekt összes feladatának, a tervezési program meghatározásától kezdve egészen a létesítménygondozásig. Munkám során különböző elméleti megközelítéseket, kidolgozott mérőszámokat használok, és ötleteket merítek a vendéglátás és étkeztetés területén már jól bevált megoldásokból.

Személyre szabott, egyedi megoldások.

Tervezés

Tervezőként egyedi vendéglátói megoldásokat kínálok az Ön rendszerének és gazdasági igényeinek megfelelően. Szívesen vállalom egyedi térkoncepciók kidolgozását. Vállalom a kis büfétől a többezer adagos termelőhelyekig, a konyhatechnológiai és éttermi kiszolgálóhelyiségek tervezését, a hazai tervezési díjszabás szerint. Munkám során szorosan együttműködőm tapasztalt építészekkel, belsőépítészekkel és épületgépészekkel, így teljes körű szolgáltatást tudok biztosítani.

Tanácsadás

Mit ér egy remek ötlet, ha nem áll mellettünk senki, aki segítene megvalósítani? Optimális, korszerű, energiatakarékos nagykonyha létrehozásához már a kezdetektől figyelembe kell venni a műszaki és gazdasági szempontokat. Számomra ez természetes. Szakképzett tervezőként minden területet átfogó tanácsadással támogatom, legyen szó építészetről, gépészetről, belsőépítészetről, vagy ezekkel összefüggő folyamatokban is számíthat rám és közvetett munkatársaimra.

Tökéletesítés

Közös célunk megvalósításához a munkafolyamat valamennyi szakaszában szem előtt tartom a tervezési terület felületi struktúráját és térszerkezetét. A megbeszélések során kiemelt figyelmet fordítok megrendelőim kéréseinek minden apró részletére. Szakértelmem segítségével felismerem a valós szükségleteket, igényeket. A tervezés során a vendégek és a személyzet szempontjait is figyelembe veszem, így lehetőség van a munkafolyamatok állandó, hatékony optimalizálására is. Az erőforrás-takarékos módszerek bevonása a tervezés minden területén magától értetődő.

Kivitelezés

Közvetlen kivitelezés nem végzek, azt inkább professzionális cégekre bízom, azonban, ha Önnek szüksége van kivitelezőre, keressen bizalommal, a legjobb ár-érték arányú szolgáltatót irányítom Önhöz. Az átláthatóság fontos előfeltétele annak, hogy az Ön szükségleteinek és kívánságainak megfelelően tudjak eljárni. A projekt összes lépésénél – az első ötlet papírra vetésétől egészen a kézzelfogható eredményig – bevonom Önt, mint megbízót a munkálatokba. A határidőket, költségeket és az Ön kívánságainak megvalósíthatóságát reálisan állapítom meg, így Ön biztos lehet benne, hogy tájékoztatást kap és projektje sikeres lesz. Szívesen vállalom, hogy Önnel együtt felmérem a helyszínt, így együtt alakíthatjuk ki a legjobb eredményt nyújtó, egyedülálló koncepciót.

Független

A Teco-Gastro tervezőiroda független szolgáltatóként az élelmezéstechnológiával foglalkozó szakemberek és cégek legnagyobb nemzetközi szervezetének, az FCSI (Foodservice Consultants Society Intenational) irányelveinek és előírásainak szigorú betartása mellett dolgozik, amely alapján független szolgáltatónak minősül. Az iroda nem áll sem közvetlenül, sem harmadik félen keresztül üzleti kapcsolatban gyártókkal és kereskedőkkel.

Tapasztalat

Több mint 17 év szakmai tapasztalatra tekinthetek vissza. Az elmúlt évek során számos nagy projekten, tanácsadáson, koncepción és sikeres tervezésen dolgoztam az élelmiszer-szolgáltatási szektorban. Minden egyes megbízás egyedülálló, így mindig új kihívást jelent számomra, amit pozitívan élek meg. Minden projekt legyen egyedi és az ügyfél igényeire szabott – ez a célom.

FCSI tagság

2006 óta FCSI tagság (Vendéglátótechnikai Szaktanácsadók Nemzetközi Társasága)

Elérhetőségek

Kérem, a lenti elérhetőségek valamelyikén vegye fel velem a kapcsolatot és közösen megvalósítjuk az elképzeléseit.

Teco-Gastro Bt.

Cím: 1183 Budapest, Tas utca 20.

Tervezőiroda: 1183 Bp., Gyömrői út 79., 29 ép. 309.

Tel.: +36-1-223-0356 Mobil: +36-30-9315-996

Email: teco@te.co.hu Skype: teco.gastro